Selam arkadaşlar herkezin bu konuyuaradığını biliyorum ve o yüzden araştırma yaparak başka sitelerdenbulduğum bilgileri düzenleyerek size sunuyorum.Eğer aykırı birşeyyapıyorsam kapatılırsa sorun olmaz.
Gelelim ilkten programımızın adına.Adı:Vmware Workstation
Programın resmi sitesi:www.vmware.com (Resmi sitesine üye olduktan sonra mailinize gelen adresten indirebilirsiniz.
Problem varsa altarnatif link olarak:http://www.softpedia.com/get/System/...kstation.shtml
Programın kurulum kısmı;
Programı kurduktan sonra A,B,C,D şıkları var bunlar ne işe yarar;
A : Program ve Clientin Hangi Karakterde Calistiracaginiza Yarar.
B : Favorites Kısmında Daha önceden hazirLamı$ oldugum Karakterler varSiz Karakterlerinizi Oluşturup Actiginizda Bir daha TekrardanOlusturmak Zorunda Kalmayip Karakterlerinizi Save "Sakladiginiz" Kısım.
C : " New Virtual Machine " Yeni Sanal Bilgisayar Olusturup Yeni Client Acabilceginiz Kısım..
D : Actıgınız Karakterlerinizin ve Clientlerin Acılıp Toplandıgı Bölüm..
1. Adım;
2.Adım;
3.Adım;
4.Adım;
5.Adım;
6.Adım;
7.Adım;
8.Adım;
9.Adım;
10.Adım;
11.Adım;
12.Adım;
13.Adım;
14.Adım;
15.Adım;
16.Adım;
En azından yapabildiyseniz.Yardımcı olduysam lütfen yorum ve teraziyi boş geçmeyelim
Ayrıca bu program ile yapabileceğiniz başka birşey aklınıza geliyor ise burdan paylaşırsanız sevinirim.
Not:MrSp1ke Bilgilerinden yararlanılmıştır.
Gelelim ilkten programımızın adına.Adı:Vmware Workstation
Programın resmi sitesi:www.vmware.com (Resmi sitesine üye olduktan sonra mailinize gelen adresten indirebilirsiniz.
Problem varsa altarnatif link olarak:http://www.softpedia.com/get/System/...kstation.shtml
Programın kurulum kısmı;
Programı kurduktan sonra A,B,C,D şıkları var bunlar ne işe yarar;
A : Program ve Clientin Hangi Karakterde Calistiracaginiza Yarar.
B : Favorites Kısmında Daha önceden hazirLamı$ oldugum Karakterler varSiz Karakterlerinizi Oluşturup Actiginizda Bir daha TekrardanOlusturmak Zorunda Kalmayip Karakterlerinizi Save "Sakladiginiz" Kısım.
C : " New Virtual Machine " Yeni Sanal Bilgisayar Olusturup Yeni Client Acabilceginiz Kısım..
D : Actıgınız Karakterlerinizin ve Clientlerin Acılıp Toplandıgı Bölüm..
1. Adım;
2.Adım;
3.Adım;
4.Adım;
5.Adım;
6.Adım;
7.Adım;
8.Adım;
9.Adım;
10.Adım;
11.Adım;
12.Adım;
13.Adım;
14.Adım;
15.Adım;
16.Adım;
En azından yapabildiyseniz.Yardımcı olduysam lütfen yorum ve teraziyi boş geçmeyelim
Ayrıca bu program ile yapabileceğiniz başka birşey aklınıza geliyor ise burdan paylaşırsanız sevinirim.
Not:MrSp1ke Bilgilerinden yararlanılmıştır.